Kedves Látogató!


Hosszú évek óta foglalkozunk egyedi fényképes, és feliratozott ajándéktárgyak készítésével. Számunkra a legnagyobb elismerést mindig az elégedett vevői visszajelzések jelentik.

Ennek érdekében mindent megteszünk, hogy a rendelkezésünkre álló technikával, és szakmai hozzáértésünkkel, kreativitásunkkal segíteni tudjunk az olykor nehéznek tűnő kihívások megoldásában is.

Évente több száz megrendelő, több ezer elkészített fényképes ajándéktárgy, bélyegző, névjegykártya, és megannyi más kiváló termék fémjelzi munkánkat. Ha még nem rendelt tőlünk, reméljük, hogy minél hamarabb elégedett vevőink között tudhatjuk Önt is!

Segítség a webáruház használatához

Még neked is új az interneten való megrendelés? Akkor az alábbi bemutató neked készült. Meglátod, egy perc múlva Te is azt fogod mondani, hogy így sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint sorban állni.

1. Ajándék kiválasztása

Az oldalon sokféle ajándék közül választhatsz. Tegyük fel, hogy egy pólót szeretnél ajándékba adni, amire egy közös képet szeretnél rátetetni.

A jobboldali menüsorból válaszd ki a Pólók menüpontot. Itt különféle színű pólók közül válogathatsz. A megfelelő színűnél kattints a "Részletek" feliratra!

 

Miután kiválasztottad a kívánt pólót és rákattintottál a "Részletek" feliratra a következő oldal fog megjelenni:

 

A pólók esetében többféle lehetőség közül is választhatsz:

1. Kép mérete: a legördülő menüből ki tudod választani, hogy mekkora képet szeretnél a pólóra tetetni. 

2. Póló mérete: a legördülő menü használatával ki tudod választani a póló méretét.

3. Hány darabot szeretnél? Egyszerűen csak írd át a számot a kívánt mennyiségre.

4. Kosárba: mikor mindennel elvégeztél a kosár gomb megnyomásával tudod a terméket megrendelésre kiválasztani.

2. A Kosarad tartalma

Mikor ezekkel is megvagy akkor egy olyan oldalhoz érsz, ahol megnézheted a "Kosarad tartalmát". Itt ellenőrizni tudod még egyszer, hogy jót választottál-e. Ha valami miatt mégsem szeretnéd megrendelni lehetőség van a kiválasztást törölni is.

1. Törlés: ha valami nem stimmel, akkor a piros x-re kattintással törölni tudod a terméket.

2. Pénztár: ha mindent rendben találtál és szeretnéd véglegesen elküldeni a megrendeléses akkor a Pénztár gombra kattints. (A név ne tévesszen meg, fizetni majd csak átvételkor kell.)

Ha még más ajándékot is szeretnél nézni, akkor kattints a "Vissza az áruházba" gombra. A kiválasztott terméked elmentésre kerül automatikusan.

3. Megrendelés végleges elküldése

A "Pénztár" gomb megnyomásával arra az oldalra érsz, ahol meg tudod adni, hogy milyen névre, stb. szeretnéd a megrendelést elküldeni.

1. Adatok kitöltése: itt az elérhetőséged megadásával pillanatok alatt el tudod véglegesen küldeni a megrendelést. (Az adataidat természetesen harmadik félnek nem adjuk ki és kérésedre az átvétel után töröljük.)

2. Megrendelés: a "Küldés" gombbal elküldöd hozzánk a kiválasztott termékek listáját, amit mi azonnal megkapunk. Ezután hozzá is látunk az elkészítéséhez és értesítünk mikor elkészültünk vele.

Meg is vagyunk. Ha további segítségre van szükséged örömmel állunk rendelkezésedre.

Ön itt van: Kezdőlap Segítség a webáruház használatához

Elégedett ügyfelek

Évente több ezer visszatérő ügyfél.

0% kockázat 100% garancia

Ha nem vagy elégedett visszafizetjük a pénzed.

Díjmentes kiszállítás

Pécsett 4.000 Ft felett, országosan 10.000 Ft felett