Kedves Látogató!


Hosszú évek óta foglalkozunk egyedi fényképes, és feliratozott ajándéktárgyak készítésével. Számunkra a legnagyobb elismerést mindig az elégedett vevői visszajelzések jelentik.

Ennek érdekében mindent megteszünk, hogy a rendelkezésünkre álló technikával, és szakmai hozzáértésünkkel, kreativitásunkkal segíteni tudjunk az olykor nehéznek tűnő kihívások megoldásában is.

Évente több száz megrendelő, több ezer elkészített fényképes ajándéktárgy, bélyegző, névjegykártya, és megannyi más kiváló termék fémjelzi munkánkat. Ha még nem rendelt tőlünk, reméljük, hogy minél hamarabb elégedett vevőink között tudhatjuk Önt is!

Általános Szerződési Feltételek

1§ Általános

(1) Az Ön üzleti partnere az itt található Online-kínálat keretein belül minden esetben a Printer Pécs Kft, Cégjegyzékszám: 02-09-078440 Adószám: 23775163-2-02 (a továbbiakban eladó néven szerepel), amit Mogyorósi Zoltán (cégvezető) képvisel.

2§ Felelősség az Online-kínálatért

(1) Az egyedireklamtargy.hu weboldalon kínált termékekért, designokért és a bolt kialakításáért kizárólag az eladó felelős.

3§ Szerződéskötés

(1) Az eladó honlapján található tartalom egy kötetlen kínálat az eladótól való vásárlásra.

(2) A kitöltött megrendelési lap interneten való elküldésével az ügyfél egy kötött ajánlatot tesz egy vételi, illetve egy szállítói szerződés megkötésére. Az ajánlat elfogadása esetén az eladó e-mailben visszaigazolja az ügyfélnek a megrendelést.

4§ Szállítás

(1) A szállítást külföldre csak bankkártyás fizetés vagy előre utalás esetén vállalunk!

(2) A szállítás egy az eladó által választott szállítón keresztül történik. A szállítás díját az ügyfélnek kell állnia, melynek mértéke a rendelt mennyiségtől függően változhat. Az aktuális szállítási költségeket megtalálja a http://egyedireklamtargy.hu oldalon.

(3) A szállítás legfeljebb 2 héten belül történik, de rendszerint a termék pár napon belül kiszállításra kerül.

(4) Amennyiben a megrendelt termék a szerződéskötéstől számított 2 héten belül nem kerülne kiszállításra, az eladó a határidő lejártáig írásban értesíti az ügyfelet. Ebben az esetben az ügyfélnek jogában áll elállni a szerződéstől, amit részünkre szintén írásban kell közölnie.

(5) Az ügyfél a késedelmes teljesítés következtében kártérítésre nem jogosult.

5§ Árak

(1) Az árlistában szereplő árak Brutto árak, tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót.

(2) Az ügyfél kiszállítás esetén szállítási költséget köteles fizetni, amelynek mértéke a rendelt mennyiségtől és a szállítás helyétől függően változhat.

(3) Az aktuális szállítási költségeket és az árakat megtalálja a www.egyedireklamtargy.hu weboldalon.

6§ Fizetés

(1) A fizetési mód az ügyfél választása alapján lehet utánvét, bankkártyás fizetés, átutalás vagy helyszíni átvételkor történő befizetés. Az eladónak jogában áll az ügyfél által választható fizetési módokat, a rendelt mennyiségtől és a szállítás helyétől függően korlátozni.

(2) Amennyiben az ügyfél által választott fizetési mód, az eladó szerződés szerinti teljesítése mellett, nem hajtható végre, különösen, ha az ügyfél helytelen adatokat adott meg, az ügyfél köteles az eladónak, vagy a teljesítéssel megbízott harmadik félnek az ebből adódó többletköltségét megtéríteni.

(3) Az eladó jogosult a fizetés lebonyolításánál harmadik fél szolgáltatásait igénybe venni.

(4) Az ügyfél nemfizetése esetén az eladónak jogában áll követeléseivel behajtó céghez fordulni és a behajtáshoz szükséges összes személyes adatot, az ezzel megbízott harmadik fél számára átadni.

(5) Amennyiben a fizetés lebonyolításába harmadik fél bevonására kerül sor, a fizetés akkor tekinthető teljesítettnek, ha az összeg átadásra került és a behajtással megbízott harmadik fél korlátlanul rendelkezik felette.

7§ Szavatosság

(1) Ha szavatosságot érintő hiányosság áll fenn, az ügyfél a törvényben meghatározott keretek között kérheti a hiány pótlását, az ár csökkentését vagy a szerződés felbontását.

(2) Ha a termék minőségi hibák miatt visszaküldésre kerül, az eladó átvállalja az ebből adódó szállítási költséget. Az ügyfél köteles olyan szállítási módot választani, amivel elkerülhetőek a szükségtelen többletköltségek. Az eladó a szállítást követően megtéríti az ügyfél ebből adódó költségét, vagy kifejezett kérésre előre átutalja azt.

8§ Rendelés lemondásának feltételei, elállási jog

(1) A rendelések lemondása emailen, vagy telefonon keresztül történhet. A rendelések lemondása a rendeléstől számított 48 órában indoklás nélkül megtehető. Ezt követően a rendelés visszamondására csak az eladó nem szerződésszerű teljesítése esetén van mód!

(2) A Printer Pécs Kft.-nél készült termékek minden esetben egyedileg, a fogyasztók igényei, kérései alapján készülnek. A fogyasztó és a vállalkozások közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II. 26.) Kormányrendelet 29. paragrafusa alapján: "A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát, olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak."

9§ Korlátozott felelősség

(1) Az interneten történő kommunikáció és adatforgalom hibamentes működését és állandó elérhetőségét a technika mai állása szerint nem lehet szavatolni, ezért az eladó nem garantálja az online-kínálatának állandó, megszakítás nélküli működését, elérhetőségét.

(2) 10§ Szerzői jogok védelme, felelősség meghatározása

(3) (1) Amennyiben az ügyfél egy egyedi ajánlat keretében saját grafika alapján dolgoztat, köteles szavatolni az általa rendelkezésre bocsátott szellemi termékek jogtisztaságát. Szerzői jog vagy személyiségi jog sérülése esetén a felelősség az ügyfelet terheli.

(4) (2) Az ügyfél köteles mentesíteni az eladót az előbb említett jogsérelmekből származó összes követelés alól, és megtéríteni az ügyben felmerülő összes költségét.

(5) 11§ Technikai eltérések

(6) (1) A weboldalon, prospektusokban, szórólapokon, katalógusokban, hirdetésekben szereplő adatok, meghatározások, írásos és elektronikus ábrázolások pusztán információ jellegűek, ezért a színt, súlyt, elhelyezést és a termék más hasonló paraméterét érintő adatok eltérhetnek az ezekben megadottaktól.

(7) 12§ Adatvédelem

(8) (1) Az eladónak jogában áll az üzleti kapcsolattal összefüggésben, az ügyfél összes adatát, a szerződés végrehajtása céljából, az Adatvédelmi Törvény előírásainak megfelelően, elektronikusan tárolni és feldolgozni.

(9) 13§ Jogi hézagok és kiegészítések

(1) Amennyiben az Általános Üzleti Feltételek valamely pontja jogilag hatálytalan vagy hiányos lenne, a szerződés további pontjai érvényben maradnak. A hatálytalan vagy hiányos részek helyett az Ptk. ide vonatkozó pontjai érvényesek.

Miért jársz jól nálunk? 5 pontban összefoglaltuk:

1. Gyors, rugalmas, rutinos ügyintézés

2. A webáruház mögött valódi üzlet áll hús-vér ügyintézők várják rendelésed, így biztos lehetsz benne, hogy választ kapsz kérdéseidre.

3. Mivel a legtöbb ajándéktárgy helyben készül, így a rövid határidő garantált.

4. Sürgős megrendelésed akár pár órán belül is elkészülhet.

5. Online rendelés estén 10% kedvezmény.

Segítség a webáruház használatához

Még neked is új az interneten való megrendelés? Akkor az alábbi bemutató neked készült. Meglátod, egy perc múlva Te is azt fogod mondani, hogy így sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint sorban állni.

1. Ajándék kiválasztása

Az oldalon sokféle ajándék közül választhatsz. Tegyük fel, hogy egy pólót szeretnél ajándékba adni, amire egy közös képet szeretnél rátetetni.

A jobboldali menüsorból válaszd ki a Pólók menüpontot. Itt különféle színű pólók közül válogathatsz. A megfelelő színűnél kattints a "Részletek" feliratra!

 

Miután kiválasztottad a kívánt pólót és rákattintottál a "Részletek" feliratra a következő oldal fog megjelenni:

 

A pólók esetében többféle lehetőség közül is választhatsz:

1. Kép mérete: a legördülő menüből ki tudod választani, hogy mekkora képet szeretnél a pólóra tetetni. 

2. Póló mérete: a legördülő menü használatával ki tudod választani a póló méretét.

3. Hány darabot szeretnél? Egyszerűen csak írd át a számot a kívánt mennyiségre.

4. Kosárba: mikor mindennel elvégeztél a kosár gomb megnyomásával tudod a terméket megrendelésre kiválasztani.

2. A Kosarad tartalma

Mikor ezekkel is megvagy akkor egy olyan oldalhoz érsz, ahol megnézheted a "Kosarad tartalmát". Itt ellenőrizni tudod még egyszer, hogy jót választottál-e. Ha valami miatt mégsem szeretnéd megrendelni lehetőség van a kiválasztást törölni is.

1. Törlés: ha valami nem stimmel, akkor a piros x-re kattintással törölni tudod a terméket.

2. Pénztár: ha mindent rendben találtál és szeretnéd véglegesen elküldeni a megrendeléses akkor a Pénztár gombra kattints. (A név ne tévesszen meg, fizetni majd csak átvételkor kell.)

Ha még más ajándékot is szeretnél nézni, akkor kattints a "Vissza az áruházba" gombra. A kiválasztott terméked elmentésre kerül automatikusan.

3. Megrendelés végleges elküldése

A "Pénztár" gomb megnyomásával arra az oldalra érsz, ahol meg tudod adni, hogy milyen névre, stb. szeretnéd a megrendelést elküldeni.

1. Adatok kitöltése: itt az elérhetőséged megadásával pillanatok alatt el tudod véglegesen küldeni a megrendelést. (Az adataidat természetesen harmadik félnek nem adjuk ki és kérésedre az átvétel után töröljük.)

2. Megrendelés: a "Küldés" gombbal elküldöd hozzánk a kiválasztott termékek listáját, amit mi azonnal megkapunk. Ezután hozzá is látunk az elkészítéséhez és értesítünk mikor elkészültünk vele.

Meg is vagyunk. Ha további segítségre van szükséged örömmel állunk rendelkezésedre.

10% kedvezmény online megrendeléskor

Az ünnepek közeledtével készítettünk mi is egy meglepetést Neked. Szeretnénk, hogy az ajándékozás örömét Te is minél inkább átéld, ezért minden online megrendelésedből most 10% visszajár!

Ne habozz, keresd meg ami a leginkább tetszik és rendeld meg még ma!

Miért éri meg interneten rendelned?

Ha szeretetnéd Te is megtudni mivel kényeztetjük online vásárlóinkat olvass tovább és Neked is eláruljuk. Előre szólunk: a sok jó között még kedvezmény is lesz!

Biztos Te is tapasztaltad, hogy az ünnepek közeledtével minden ajándékboltban megnő a sorban állás. Ez a hosszú várakozás sokszor pont azt veszi el tőled ami miatt sorban állsz: az ajándékozás örömét.

Szeretnénk segíteni neked, hogy még könnyebben, gyorsabban és nyugodtabban tudj örömet szerezni szeretteidnek. Hogyan?

Mostantól online is elérsz minket és le tudod adni a rendelésed sorban állás nélkül is! Így akkor és annyi időt tölthetsz a megfelelő ajándék megtalálására amennyit csak szeretnél.

Sőt, szeretnénk Téged is meglepni egy karácsonyi kedvességgel ! Most minden interneten keresztül leadott rendelésből -10% kedvezményt adunk Neked. Nem kell mást tenned csak böngészned, kiválasztanod a megfelelő ajándékokat és már kész is.

Meglátod, nagyon egyszerű!


 
Segíthetünk?Ha még nem rendeltél interneten keresztül és szeretnél többet megtudni róla, mit hogyan kell csinálni akkor kattints ide és megmutatjuk, hogy tudod leadni a rendelésed 1 perc alatt. Megnézem>>>
Ön itt van: Kezdőlap Segíthetünk?

Elégedett ügyfelek

Évente több ezer visszatérő ügyfél.

0% kockázat 100% garancia

Ha nem vagy elégedett visszafizetjük a pénzed.

Díjmentes kiszállítás

Pécsett 4.000 Ft felett, országosan 10.000 Ft felett